یکی از محبوب تری فذاهای مشهد، شله مشهدی است که میتوانید در سفر به مشهد آن را امتحان کنید، ولی اگر که در حال حاضر قصد سفر به مشهد را ندارید و با این حال میخواهید تا شله مشهدی را امتحان کنید میتواید طرز تیهه آن را در این مطلب از مشهد نگار یاد بگیرید. شله مشهدی به عنوان یک غذای کامل و سیر کننده، انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را تأمین میکند. پروتئینهای موجود در گوشت و حبوبات این غذا، را به شما برای بدن منبعی غنی از انرژی محسوب میشوند.
تقویت استخوانها و مفاصل: مواد معدنی موجود در این غذا مانند کلسیم رفع کمخونی و افزایش هموگلوبین خون: شله مشهدی به دلیل وجود آهن و ویتامینهای گروه B، به افزایش سطح هموگلوبین خون و رفع کمخونی کمک میکند.شله مشهدی به دلیل ترکیب مواد ا و تا شما را با یکی از بهترین راه های که میتوانید به کمک آن سفری به یاد ماندنی را داشته باشید را به شما معرفی کنیم از این جهت به شما پیشنهاد داریم تا در ادامه این مطلب همراه با ما بماندی . ی مانند نفخ و یبوست را کاهش میدهد و به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند.از همین جهت نیز شما را با یکی از تاولیه باکیفیت و طعم خوشایند، به یکی از غذاهای پرطرفدار در میان مردم ایران و به ویژه در بین ساکنین مشهد تبدیل شده است. قویت انرژی و کمک به فعالیتهای روزانه: جایگزین یک وعده غذایی کامل شود. مشهدیها معمولاً شله را همراه با خورش قیمه سرو میکنند که این ترکیب طعم و مزهای فوقالعاده ایجاد میکند و باعث شده است تا شله مشهدی طرفداران زیادی در دیگر شهرها نیز پیدا کند.
درمانی بسیاری است که میتواند به بهبود سلامت عمومی بدن کمک کند. این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مختلف از جمله پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی، به یک گزینه عالی برای تقویت سلامت جسمی تبدیل میشود. از جمله خواص
اگر قصد سفر به مشهد را دارید، حتماً و فسفر، به تقویت استخوانها و مفاصل کمک کرده و از بیماریهای کاهش کلسترول و حمایت از سلامت قلب:از این رو د از همین جهت نیز به شما تا شما را با طرز تهیه شله مشهدی و مراحل طبخ شله مشهدی آشنا کنیم.شله مشهدی علاوه بر همچنین این موضوع باعص شده تا طعم فوقالعاده، دارای تنظیم فشار خون و قند خون: شله مشهدی با تنظیم فشار خون و سطح قند خون، به بهبود عملکرد عروق و قلب کمک میکند.
شله مشهدی را تجربه کنید. این غذا نه تنها در پخت شله: مواد ترکیب شده را با آب کافی به دیگ برگشته و روی حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید. در این مرحله، ادویهها را به شله اضافه کرده و به طور مداوم هم بزنید استفاده از گوشت دنده یا گردن: این بخشهای گوشت باعث میشوند طعم شله غنیتر، لذیذتر و خوشمزه تر شود. شله کشدار و جا افتاده شود.
مشهدی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

– لوبیا سفید: 1 لیوان
– لوبیا چیتی: 1 لیوان– نخود: 1 لیوان عدس: 1 لیوان– ماش: 1 لیوانهمچنین اضافه کردن برنج نیم دانه: 1 لیوان
طرز تهیه شله مشهدبرای تهیه شله مشهدی برای 10 نفر، به مواد زیر نیاز دارید:
– بلغور گندم: 3 لیوان
– گوشت گوساله یا مواد لازم:در بسیاری
این غذا با داشتن گوشتهای پرچرب، حبوبات مختلف، بلغور گندم و برنج، بسیار سیر کننده است طعم های جدید آشنا شوید و در کنار آن نیز آشنایی مختصری با فرهنگ و ذاسقه شهر مقصد خود داشته باشید. تاین مطلب هماراه با ما بمانید. و پرطرفدار استان خراسان رضوی است که با ترکیب مواد مغذی و طعم به شما گزینه های که جلوگیری میکنند.
خود،بلکه در بسیاری از نقاط ایران شناخته شده و طرفداران زیادی دارد. مصرف شله مشهدی به دلیل داشتن فیبر، میتواند به کاهش سطح کلسترول بد خون کمک کند و از مشکلات قلبی و عروقی جلوگیری کند. مراسم مذهبی، جشنها و مهمانیها در مشهد سرو میشود. این غذای سنتی مشهدی با تاریخچهای چندصدساله، نه تنها در مشهد،
مواد لازم:در بسیاری از مراسم مذهبی، جشنها و مهمانیها در مشهد سرو میشود. این غذای سنتی مشهدی با تاریخچهای چندصدساله، نه تنها در مشهد، همچنین این غذای خوشمزه از خواصی همچون سمزدایی و تقویت سیستم ایمنی: مواد معدنی و ویتامینهای موجود در شله مشهدی به دفع سموم بدن کمک کرده و سیستم ایمنی را تقویت میکنند. مصرف این غذا میتواند به پاکسازی بدن از مواد زائد و ضایعات کمک کند.
– ادویههایی چون زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و جوز هندی
– روغن مایع و پودر زنجبیل
– خورش قیمه برای تزئین
آمادهسازی دیگ: برای پخت شله مشهدی، ابتدا یک دیگ بزرگ مناسب با تعداد نفرات آماده کنید.
خیس کردن حبوبات: حبوبات مانند لوبیا سفید، لوبیا چیتی، نخود، عدس و ماش را در یک ظرف بزرگ بریزید و با آب به مدت 24 ساعت خیس کنید.
پختن گوشت: گوشت را در دیگ بزرگ قرار داده و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس آب را به مقدار کافی بریزید و گوشت را به مدت 3 ساعت بپزید.
پخت حبوبات: حبوبات را در یک قابلمه جداگانه پخته و سپس آب آنها را تخلیه کنید.
پخت برنج و بلغور: برنج و بلغور گندم را نیز به مدت 3 ساعت خیس کرده و سپس آبکش کنید.
ترکیب مواد: پس از پخت گوشت و حبوبات، گوشت را ریش ریش سفر به مشهد و تجربه طعم شله مشهدی
و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
تزئین و سرو: در نهایت، شله را با خورش قیمه تزئین کرده و آن را همراه با نان تازه یا برنج سرو کنید.
نکات ویژه در پخت شله مشهدی
چمبه زدن: برای رسیدن به نتیجهای مطلوب، باید شله را به طور مداوم هم بزنید. این کار باعث میشود شله کشدارتر و خوشمزهتر شود.
به مشهد یک تجربه جدید است، بلکه به عنوان یک غذای محلی مشهد میتواند از این جهت میتوانید سفری خوشمزه و به یاد ماندنی تری را به این شهر برنامه ریزی کنید.
:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0